Culture Paris/France

Storstadspuls

 

 

Jag har fortfarande en hel del från Paris som jag inte skrivit om, men jag får väl ta det lite efter hand. När jag var där sist så gick jag ut och åt på Miss Kõ på fredagkvällen med ett gäng tjejkompisar. Denna asiatiska restaurang har jag skrivit om tidigare, men det går ju att nämna igen eftersom det är ett av mina favoritställen i Paris. Vi delade lite olika rätter mellan oss alla och drack ett riktigt gott vin till. Efter klockan tio har de en DJ som spelar och så kan man även välja att endast köpa en drink i baren, om man föredrar det.

 

Jag älskar det med Paris, att utelivet är så varierande och liksom nästan aldrig tar slut. Man kan gå på bio exempelvis, och sedan sätta sig och äta middag klockan tio. Det börjar inte bli tomt på restaurangerna förrän långt efter midnatt. Här i Sverige stänger köket typ nio och sedan börjar folk droppa av vid tio, halv elva. Jag kan sakna den där storstadspulsen ibland.

 

Psst! Jag har skrivit mer om Miss Kõ HÄR.

 

 

Ikväll blir det däremot inte en spännande kväll med restaurangmat och DJ’s, utan jag ska åka hem och tvätta. Det går ju inte att skjuta upp den där tråkiga sysslan i all evighet, tyvärr.

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.