C'est la vie

Sous les toits de Paris

 

 

Jag stressade hem tidigare från jobbet då min hyresvärd skickat tre killar som skulle kolla på taket ovanför min lägenhet. Jag bor på högsta våningen och den senaste veckan när det regnat mycket, har vatten runnit in från taket (only in Paris). Ni som följer mig på Instagram kunde ju se för några dagar sedan att jag ställt kastruller i sängen, haha. De sa att det tydligen är flera hål där uppe men tätade i alla fall till lite. Förhoppningsvis kommer det inte regna in mer, men jag hoppas ju de fixar det helt snart för det är helt fuktskadat hela vägen längs snedtaket. Det blir ju fuktigt och mögel av det. Inte alls bra.

 

Jag och några vänner hade pratat om att ses för en afterwork idag, men till slut var vi alla ganska trötta så vi bestämde oss för att försöka ses i morgon i stället. Nu har jag ätit min middag och tänkte sätta på en film. Jag har inte sett Stolthet & Fördom än som jag köpte för ett tag sedan så den ska jag se. 

 

Solen tittade fram på kvällen när jag gick ut och handlade mat och tydligen ska det bli fint väder i helgen. Jag håller tummarna för nu är jag trött på regn och tio grader.

 

 

 
0

0 kommentarer

 • Madeleine

  Är det den med Keira Knightley? Boken är en av få saker som jag skulle rädda med mig om huset började brinna. Den boken + Colin Firths BBCversion = <3 Trevlig helg fina Christine! Jag tror bestämt att macaronsen hos Pierre Herme ropar på dig. 😊

 • Emelie

  Asch, så besvärligt med läckor och så.. Verkar som att det inte är alltför ovanligt i Paris, och det är ju synd. Hoppas de är hjälpsamma i att täta och så för dig.. 😊

 • Sofia

  Verkar som att standarden skiljer sig ganska drastiskt mellan Paris och Berlin. Visst vi klagar över vattenläcka i köket, mögel i fönsterkarmar osv men det regnar iaf inte in 😉

 • Sarah i NYC

  Det händer här i NY också. Min vän kan för tillfället inte använda el i sitt kök då det läckt in så mycket vatten i taket att det lett till kortslutning i alla ledningar som går till deras kök. Så levande ljus och takeout har hon fått köra på de senaste dagarna. Knas!

 • Christine&Paris

  Ja de kom och fixade det. Tyvärr är det bara tillfälligt då det är fuktigt under taket.. Vi får se hur det utvecklar sig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.