C'est la vie

Sommarquiz med Amanda Jenssen

IMG_3698

Här är en bild från igår kväll på Far i hatten, när jag väl kommit in då vill säga. Far i hatten anordnar varannan tisdag ett sommarquiz. Folk tävlar genom att gissa rätt på alla möjliga frågor och emellan allt så spelar de riktigt bra musik. När jag kom dit kände jag mig inte riktigt på humör, men det vände tack vare den härliga stämningen och det var trevligt att umgås med vänner efter en ganska händelselös tisdag. Amanda Jenssen var speciell gäst för kvällen och sjöng två låtar, som var med i frågorna. Den tjejen verkar vara riktigt skön och rolig. Hon hade till exempel en fråga om fyrar. ”Ja jag gillar fyrar. Man gillar vad man gillar liksom”. Haha! Otroligt talangfull är hon dessutom.

Om du bor i Malmö, eller är på besök en av dessa tisdagar, så tycker jag verkligen att du ska gå dit. Kom i tid bara så du slipper köa i en icke-existerande kö, hehe.


Jag körde ett pass på gymmet för att ladda batterierna. Det var så himla skönt och välbehövligt. Jag har inte tränat på en vecka eftersom att jag hade ont i halsen i förra veckan, och sedan helgen haft svårt för att motivera mig till att gå dit. Efter träningen insåg jag att jag behöver göra det regelbundet för att hålla energin uppe. Efter lite lunch ska jag in i duschen och sen ta med mig datorn till något kafé. Jag får ingenting gjort hemma för jag vill göra allt annat än det jag borde. Utanför lägenheten finns inte den där diskhögen, tvätten som ska vikas och allt annat som distraherar. Känner ni igen er?

0

0 kommentarer

  • ISA

    OOOOM vi känner igen oss?!? haha, sitter alltid på café när jag ska plugga/blogga/göra något som kräver minsta fokus för jag är så jäkla lättdistraherad. Plus att kaffet är mycket godare 😉 Vad mysigt med quiz-kväll också, du verkar rätt bra på att hitta sånna där små aktiviteter som sätter guldkant på vardagarna. Bra jobb! Tack för dina ord angående mitt fot-onda förresten. Men trist med din magkatarr, kan verkligen förstå hur begränsande och frustrerande det är! Kram <3

  • christinestories

    Haha, ja det är samma här 😉 Jo, jag försöker i alla fall det, men är också lite väl bekväm ibland och stänger in mig. Men man måste ha lite roliga saker i vardagen, annars blir det ju deppigt! Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.