Paris

Somewhere in Paris

 

 

Jag tänkte att ni skulle få gissa igen. Vi kanske ska kalla det: ”Gissa var i Paris jag befinner mig”-leken?

Var tror ni att detta fotot är taget? Om ni är riktigt uppmärksamma så kan ni säkert se det.

 

Det känns som denna veckan går i snigelfart. Det är bara onsdag men det känns som torsdag. Jag längtar till helgen! Det ska bli 20 grader på söndag. Hur underbart är inte det? Dessutom bokade jag nyligen en Sverige-resa och i maj blir det tre härliga dagar i Malmö. Förhoppningsvis har våren kommit dit då också. Det är viktigt det där, att ha någonting att se fram emot.

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.