Shopping

Something new, something blue

 

 

Efter att ha pratat om att göra det i flera månader, slog jag äntligen slag i saken. Nu är jag med ny mobil! Det blev en HTC One SV som jag beställde från Dustin.se. Bra service, snabb leverans och lägsta pris. Jag beställde den i tisdags och fick den igår tidig eftermiddag. Så det kan jag verkligen rekommendera!

 

Jag hade ju en HTC innan också och trivs väldigt bra med Android, därför valde jag det igen. Än så länge trivs jag bra med den men det tar ju sin lilla tid att lära sig alla funktioner. Det är så skönt med en ny mobil som fungerar som den ska för min gamla höll på att driva mig till vansinne. Nu kan jag använda mobilen utan att få ett nervöst sammanbrott. Mina nära och kära kan andas ut.

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.