C'est la vie

Soirée au Cercle Suédois

 

 

Jag har gjort ganska mycket trevligt den här helgen faktiskt. VI börjar med fredag kväll. När jag slutade jobbet promenerade jag ner till rue de Rivoli för att möta upp Natalie. Vi skulle på AW på Cercle Suédois, aka Svenska Klubben här i Paris. Deras lokaler är helt fantastiska och ligger ett stenkast från Place de la Concorde med en balkong som vetter ut mot Jardin des Tuileries. Perfekt en ljummen fredagskväll. Det bjöds på bubbel och sedan kunde man köpa gott vin för en spottstyver. Det var många svenskar där, men även fransmän, norrmän, finnar och amerikanare. En härlig blandning! 

 

Jag skrattade med mina bästa vänner, diskuterade mobilrevolution med en finlandsfransk konsult, tog en massa kort och träffade på bekanta ansikten jag inte sett på länge. Vi stannade enda till baren stängde och sedan åkte jag hem och somnade innan klockan slog tolv. Det var en riktigt trevlig start på helgen må jag säga.

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.