C'est la vie

So much for that Christmas spirit

 

Nu har jag köpt allas julklappar, i princip. Sedan började det regna och magen började kurra, så jag gick för första gången på typ ett halvår och köpte en burgare på McDonalds. Ibland har nöden ingen lag. Helt ok att betala 35 spänn för en chicken Burger, läsk och minimorötter (inbillar mig att de spelar ut den processade skräpmaten). Jag ska iväg två ärenden och sedan hem igen och förhoppningsvis hinna till gymmet innan jag och syrran måste handla julmat. 

 

Jag sitter här på McDonalds och ber en stilla bön att det ska sluta regna, för min grå kappa från COS är allt annat än vattentät. Nice julstämning liksom – 8 grader och regn. Nästa år tänker jag fira jul antingen på en strand i Söderhavet eller i en stuga i alperna. Fast jag kommer antagligen sitta här nästa år igen och förbanna det svenska ”julvädret”. As usual. I’m telling you, our seasons are changing. Snart kommer vi få fira jul i februari och midsommar i augusti. Eller inte alls, för det verkar ju som att sommaren tagits bort ur kalendern helt och hållet.

 

Förresten så impulsköpte jag en klänning igår. Den är så konstig att jag älskar den. Nu ska jag bara bestämma mig för om den ska åka på den 24:e eller den 31:a.

 

Anyway. Hoppas att ni inte går under i julstressen och dövar er julklappsångest med alldeles för mycket spetsad glögg. Ni kommer väl ihåg att ta pauser för att lyssna på Absolute Christmas och äta knäck?

 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.