C'est la vie

So far, so good

 

 

Jo jag vet, jag försvann lite från bloggvärlden denna veckan, men jag har inte haft så mycket att skriva om. Ingen lust heller att spendera även fritiden framför en dator. Så jag valde att göra annat. Jag har jobbat i tre veckor nu och trivs faktiskt riktigt bra i teamet. Mina kollegor är så härliga, vi skrattar jämt! Alla är unga och av olika nationaliteter vilket är roligt. Idag hade jag dessutom ett ”utvecklingssamtal” med min närmsta chef, som tydligen var väldigt nöjd med mitt arbete hittills. Det var kul att höra!

 

Nu ska jag stänga ner datorn, hänga upp min tvätt och sedan krypa ner under täcket. Jag tänkte införa en ”ingen dator efter kl 22”-regel. Förhoppningsvis gör det så jag somnar lättare på kvällen. I stället ska jag läsa min tidning jag köpte för 2 veckor sedan men inte hunnit läsa ännu…

 

Jo det här med tid. Tänk om man hade mer av den?

 

Ps, coolt att inlägget hamnade precis på kl 22.00.00, haha! 

 
0

0 kommentarer

  • SHOPPINGTIPSET

    Har också en liknande regel – borsta tänderna och krypa till sängs vid tio. I sovrummet får det dock läsas och gosas, men jag upplever att man ändå somnar innan elva om man har en sådan regel.

  • sandra - blivande 3 barns mamma <3

    Va härligt att du trivs bra och att kollegorna är kanon. Alltid kul när man hittar jakpot på jobb fronten. Härlig bild från Paris gator.Härliga ljus och va folk i rörelse gör än glad:) Ha en fortsatt bra dag!!!

  • Robin

    Jag gör samma sak, köper tidningar och sedan ligger de på hög och blir ett dåligt samvete. Hua. Ska också bli bättre på att lägga bort datorn. Men läser åtminstone böcker igen sedan något år tillbaka, liksom läser lite varje dag (och inte bara på semestern)! Det känns lyxigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.