C'est la vie

Sleeping Beauty

 

 

För första gången på länge tror jag att jag sov mig genom en hel natt utan att vakna till flera gånger. En gång minns jag att jag vaknade på natten eller morgonen men jag somnade om direkt nästan. Det gör så himla mycket för någon som haft sömnproblem hela sitt liv. Christophe har påstått att han har problem med att somna på kvällen. Ca 4 minuter efter att vi sagt godnatt igår hörde jag honom börja snarka. Jag har nog aldrig somnat innan honom sedan vi blev tillsammans. Varför tror han att jag måste putta till honom varje kväll för att han snarkar?

Älskling, du har nog snarare problem med hålla dig vaken.

 

Igår tittade solen fram. Ni som varit i Paris på hösten vet precis som jag att eftermiddagssolen i november gör att allting blir extra vackert i staden. Den ligger sådär lågt och ger ett speciellt sken. Idag verkar solen ha gått och gömt sig. Jag tror jag får börja ta mina vitaminer igen. Jag lyssnar på bra musik och sjunger, det ger i alla fall energi.

 

 
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.