C'est la vie

Sheep and underwear

 

 

Jag tvättade mina fårskinnstofflor och nu är de sådär fluffiga och mysiga innuti. Tyvärr gick de sönder ännu mer så nu är hålet vid tån på vänstra tofflan ännu större. Jag behöver verkligen nya tofflor. Helst ett par från Shepherd. De jag har nu har hållt i mer än 7 år. Bra kvalitet med andra ord!

 

Ser ni vad som ligger till höger på bilden? Jag förstår bara inte varför C alltid måste lägga sina kläder på köksbänken. I detta fallet var det en tröja men ibland hittar jag hans smutsiga kalsonger där (!?) och det är ju trevligt när man ska göra sin frukost på samma ställe. Hmm, konstiga ovanor.

 

 

 

Vad roligt förresten att jag hamnade på sidospalten med mitt Le french guy-inlägg!

Välkomna alla nya läsare. Hoppas ni gör ett litet avstamp så jag får lära känna er lite 🙂

 

 

 
0

0 kommentarer

  • Axelina

    Åh vad roligt att hitta din blogg! Jag bodde själv i Paris ett år och kom tillbaka till Sverige i höstas. Underbart att bo där, men väldigt annorlunda om man jämför med Sverige!

  • Magda

    Hej hej…Måste väl göra mig sedd jag också… Som du förstår så kom jag hit med hjälp av sidopalnelen =) Blev genast intresserad på grund av ditt roliga inlägg om fransmän… Så jag blir nog kvar ett tag. //Magda

  • Nasha

    Hej! Jag är en ny läsare! Går det att tvätta shepherdtofflor? Haft mina i 2 år och de är så smutsiga så jag tänkte kasta. Hur tvättade du dina? Maskin? Ulltvätt? Ska isf testa! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.