Weekend

Running, sun and phone calls

 

Vilken underbar dag det har varit idag. Jag blir så glad av detta vädret! Blå himmel och runt 15-16 grader hela dagen. I förmiddags drog Sophia med mig på en löptur i Beijers Park. Vi sprang hela 4 km (för alla hurtbullar i detta friskis-land kanske det inte är så mycket, men för mig är det en stor bedrift) och sedan avslutade vi med lite övningar i gräset. Jag gillar egentligen inte att springa. Dels tycker jag att det är tråkigt, och dels väldigt jobbigt. Jag tvingar mig själv att springa just för att jag vet att det är bra för mig och att det är så jag håller igång konditionen. Däremot kan det vara lite roligare att springa med någon annan. Jag blir peppad av den andra personen och så känns inte distansen lika lång eftersom tiden går snabbt när man småpratar under tiden. Dessutom kändes det ju så himla bra efteråt.

 

Efter en dusch och lunch cyklade jag ner till Ribban för att träffa en kompis. Vi promenerade en bit och sedan satte vi oss i sanddynerna och pratade i ett par timmar. På vägen hem ringde jag upp Sara som är i Uppsala några dagar. Vi har knappt snackat sedan jag åkte från Paris så det slutade med att vi pratade i telefon i över en timme. Vi hade en hel del att ta igen. Tänk vad mycket som hinner hända på en månad. MYCKET. Efter det ett långt telefonsamtal med Stina. Alltså jag vet inte hur vi gör för att alltid ha så mycket att prata om, typ varje dag. Vi vet knappt själva.

 

Nu ska jag krypa upp i sängen och titta på OC med min rulle Marabou Black. Hur god är inte den liksom?!

 

 

0

0 kommentarer

  • Ellinor

    Vilken underbar och härlig dag! Helgen som varit har verkligen bjudit på underbart löparväder. Oavsett sträcka eller tid så är all träning som gör en glad och som man mår bra av, av allra bästa sort! Lätt att glömma bort att träna för sin egen skull och inte för att man måste. Men när man väl hittar den balansen/insikten – det är då resultaten kommer på riktigt! Hoppas du får en fin start på denna vecka. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.