Paris

Round my hometown, memories are fresh

Adeles musikvideo till Someone like you gick på TV häromdagen och jag satt där och tänkte ”gud vad jag känner igen den där platsen”. Sen insåg jag att den faktiskt är inspelad i Paris. Just på den här bron mellan Invalides och Grand Palais/Petit Palais går hon i videon, och i början längs med Seine. Ändå känns det så speciellt att se det på TV. Som att det är overkligt att jag faktiskt bor i den här staden.

Just där hon går i videon gick jag en kväll våren 2010 med en solnedgång i horisonten och var nykär. Solen värmde trots att klockan var runt halv nio. Tänk vad bilder eller filmer från den här staden kan locka fram känslor och minnen. Och så är den ju så himla vacker också.

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.