Weekend

Reload and refresh

 

Det har varit en lugn helg och jag har faktiskt hållt mig till det jag skrev om i fredags. Det här att ta hand om mig själv. Ladda om och samla energi. Förutom två träningspass, en massa vila, en film, matlagning och städning hann jag med att träffa min barndomsvän Isabelle en snabbis innan hon skulle ta sitt tåg upp till Göteborg. Vi hade knappt en timme på oss så det fick bli O’Learys. Låt oss bara säga att jag inte brukar gå dit, av många skäl. Främst kanske för att det inte är min typ av crowd. Plus att jag föredrar att inte behöva skrika för att överrösta en miljon TV-apparater med alldeles för hög volym. Hur kan man ens tycka om att sitta där om man inte tittar på matcherna? Men så var det det enda stället på Malmö Central där man kunde få ett glas vin, och det ville Isabelle ha. Själv tog jag ett glas apelsinjuice. Hur duktig är jag? Fast å andra sidan ska jag på en stor 30-årsfest nästa helg så det är nog lika bra att jag håller igen denna helgen.

 

Hursomhelst. Väldigt mysigt att ses, och jag måste ju faktiskt ta en tripp upp till Göteborg inom en snar framtid för att hälsa på den här blondinen (och såklart dig med Ellinor!). Det får kanske bli i maj eller juni.

 

Nu ska jag äta en sen middag och se klart på filmen jag försöt titta på i två timmar. Jag går och lägger mig med ett leende på läpparna idag. Idag såg nämligen ett nytt litet liv världen för första gången. 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.