Weekend

Recap från helgen

 

 

Jag spenderade hela min måndagskväll med att fixa hemma medans jag lyssnade på min nya favorit-spellista på Spotify – 90’s. Alltså, det är som att ta en trip down memory lane. Typ Meatloaf, Hit me baby one more time och Himlen runt hörnet. Älskar det. Jag hann inte ens städa klart igår så jag får göra resten i kväll. Ja, SÅ stökigt är det. Jag får nämligen besök över helgen av min vän Solveig, så jag vill såklart att det ska vara fint när hon kommer på fredag. Det ska bli så kul att hon kommer och hälsar på. Vi har inte träffats sedan förra våren någon gång när hon var på snabbvisit i Paris.

 

Idag har jag workshop med jobbet hela dagen. Det blir intressant!  

 

Här är förrersten några bilder från helgen. 

 

 

Fredagsdrinkar med syrran för att fira hennes födelsedag.

 

Linnea och jag åkte en sväng till IKEA, men hon såg tio i fem att någon hade bokat bilen hon hade hyrt från kl 17. Då var vi fortfarande ute på IKEA. Haha! Så jag och min planta fick ta bussen hem.

 

Musslor till middag på lördagen.

 

I söndags sålde jag ut gammalt skräp på Drottningtorget. Det är faktiskt riktigt kul att stå på loppis. man träffar så mycket roliga människor!

 

Söndagsträning efter loppisen. Det är tur att de bjuder på kaffe på Sats.

 

Jag avslutade helgen med några partier biljard. Jag förlorade alla gångerna, men skyller på att den där förbannade vita bollen hamnade i hålen.

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.