C'est la vie

Rain vs Sun

 

 

Regnet öser ner utanför fönstret och jag kan inte låta bli att tycka synd om alla turister som är här nu i helgen. Själv sitter jag i soffan under filten och kollar på film. Har precis tittat på If Only, som var en riktig snyftare. Som jag grät, haha! Den var med Jennifer Love Hewitt och under filmen blev jag sugen på att titta på I know what you did last summer. Så den ska jag snegla på medans jag städar och fixar lite. Lite senare kommer en kompis över på fika också. Som tur är har jag kaffe-kapslar kvar och bullar i frysen. Det är skönt att slippa gå ut i det här vädret!

 

Lite bilder från Parc Monceau igår när solen sken. Förhoppningsvis kommer solen tillbaka till Paris i morgon.

 

 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.