C'est la vie

Quality Time

 

 

Två bilder från min kamera från veckan som gått. Den har för övrigt gått väldigt snabbt. Var det inte måndag igår? Kanske inte. Första bilden är från i lördags när jag och några andra vänner överraskade Javier med en födelsedagsfest. Han blev både glad och chockad. Trevligt folk och god mat som Ariane fixat. Andra bilden är från igår kväll. Då träffade jag Linda – som är på besök i Paris! – och Natalie för middag på en restaurang vid Mabillon. Precis vad jag behövde just nu. Kvalitetstid med bästa tjejkompisarna. 

 

Det har blivit sena kvällar hela veckan så ikväll planerar jag att lägga mig tidigt. Nu ska jag se senaste Hart of Dixie innan jag lägger huvudet på kudden. Kvalitetstid med sig själv är lika viktigt. Jag behöver ta igen lite sömn.

 

 
0

0 kommentarer

  • Jenny

    Vad härligt när det känns så istället – att veckan bara swischar förbi! Så känner jag också, härligt. Härligt också att du hänger i mina gamla hoods. saknar dem! 😊 Trevlig helg!

  • Louise

    Hej Christine! Jag flyttade nyligen till Paris för att studera här en termin. Det skulle vara jättekul om du kunde göra en liten lista med dina absolut favoritställen i Paris, så som kaféer, barer, restauranger etc. 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.