Things I like

Printemps

 

Bild som mamma tog på mig i Parc Monceau i maj när hon var här och hälsade på.

 

Vintern har precis börjat men jag längtar redan till våren. Jag vill gå i tunn kavaj, kisa mot vårsolen med mina solglasögon, vakna av att solen skiner in genom vardagsrumsfönstret och sitta på uteserveringar med ett glas vin i handen.

 

Om ni funderar på att åka till Paris över en weekend nästa år så skulle jag rekommendera att åka i slutet på april eller början på maj. Då är det oftast inte så mycket turister i staden ännu och det har hunnit bli lagom varmt i luften. Dessutom är det så vackert med träden som börjar blomma och staden som doftar gott. I juli-augusti luktar det mest hundbajs och urin. Just so you know.

 

Tänk vad bra om vi kunde trycka på fast forward efter jul och spola förbi januari-mars? En sådan maskin skulle man tjäna mycket på i Sverige.

 

 
0

0 kommentarer

 • Elin

  Inte för att vara bitter men när vi var i paris i april förra året regnade det och var kanske inte mer än 10 gr. Haha. Men dey blommade ju fantastiskt! 😊 Otur med vädret helt enkelt!

 • Olivia

  Vad glad jag är att jag snubblade in på din blogg, älskar den! Älskar Paris! Har du gjort något inlägg tidigare om turist-tips? Eller har du planer på det? Shit vad jag är avis på ditt liv, att få bo i paris! (Ska kolla igenom ditt arkiv i helgen hahaha, inte alls creepy 😋)

 • Christine&Paris

  Jag har skrivit om det i omgånger. Du kan kolla under mina kategorier "Mina Paris-tips", "Q&A" samt "Barer/Restauranger i Paris" 😊Kul att du gillar bloggen, det gör mig glad! Ha en fin onsdag!

 • EVELINA KNIPSTRÖM

  Det är rätt konstigt att jag aldrig varit i Frankrike under våren, men flera gånger på hösten och en gång på sommaren (bodde en höst i Charleville-Mézières och har nu kompisar därifrån som bor i Paris som jag brukar hälsa på ibland) så tack för tipset, det blir nog att boka in något i slutet av april! =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.