Paris

Paris this time of year

 

 

Jag såg precis att det idag är 12 grader varmare i Paris än i Malmö. Jo jag vet, jag borde inte ens se efter men just nu går jag nog igenom någon slags Paris-längtan. Nu när jag insett att jag inte kommer få ta del av det där jag faktiskt tycker om med staden. Som den där härliga sensommaren i Paris. Då lövens färger börjat bli lite sådär gröngula och man en solig dag fortfarande kan gå utan jacka. Som ni vet älskar jag den tiden. När ni frågar mig vilken tid som är bäst att åka dit säger jag alltid september. 

 

Om jag var i Paris idag hade jag ätit brunch på Le St Régis, för att sedan gå en promenad i Jardin du Luxembourg. Flanerat runt och njutit av en solig och mild, tidig höstdag. Träffat mina vänner för ett glas vin på en uteservering och sedan kört en festkväll runt omkring Oberkampf.

 

Tillbaka till Sverige och verkligheten. Jag har faktiskt en riktigt trevlig helg framför mig här så riktigt så bitter är jag inte över att vara i Malmö. Träning, fika med min franska vän Marie och i kväll middag med tillhörande drinkar/vin med Emma och Madde. Nu måste jag skynda mig för jag ska träffa Fanny på Sats om en kvart.

 

Hoppas ni får en fin lördag mina kära läsare!

 

 
0

0 kommentarer

  • Emelie - Lever drömmen i Paris!

    Ja, det klart, det finns ju båda fördelar och nackdelar med att flytta. Du kommer sakna i perioder, men det är bara för att visa att dina fem år inte alls var förgäves.. 😊 Jag njuter av Paris, för fullt, och så du kan du njuta av tryggheten i Malmö!

  • Christine&Paris

    Oj, svårt. Mars kan vara ganska schysst om våren kommer tidigt, men december är rätt mysigt ändå sådär med julbelysning och julmarknaden på Champs Elysées. Samtidigt kan det vara skitväder båda tiderna. Hmm, jag hade nog tagit första veckan i december. Så kan du passa på att köpa julklapparna samtidigt 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.