Paris

Paris sous la pluie

 

 

Fransmännen tar den här vilodagen på största allvar. I morse när jag var ute för att köpa frukost var det nästan öde i mitt område. Jag spenderade hela förmiddagen i sängen och på eftermiddagen åkte jag och fikade med en kompis. Efter det var jag lite shoppingsugen och tänkte att Champs Elysées av alla ställen borde ju ha en del butiker som är öppna idag. Tji fick jag för till och med Sephora var stängt! 

 

I stället promenerade jag i regnet tillsammans med alla turister. Så länge det inte blåser och man har ett paraply kan Paris vara ganska mysigt i regnet. Inte för att det är varmt ute men det var ändå behagligt idag.

 

Bilder från Champs Elysées och en liten del av Grand Palais.

 

 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.