Paris

Paris in the Sky

 

 

Jag har börjat älska att fotografera himlen. Jag tycker så mycket om att ta fram olika färger och ljus i bilderna. Solnedgång, soluppgång, stjärnhimlen, skymming… Se hur himlen brinner av olika röda och orange färger, eller hur molnen lägger sig som olika lager på varandra. Det är något rofyllt och magiskt över det.

 

De här fotona tog jag i Montmartre under Fête de la Musique i juni. 

 

 

Äntligen är det helg. Jag tänkte passa på att sova ut, kolla på serier, sola lite om vädret tillåter, träna, lägga upp lite kläder på Tradera, köpa hem lite glass, rensa datorn på skräp och umgås med de vänner som inte är iväg på semester.

 

Först ska jag fira in helgen med lite vin och mingel, så i kväll drar jag med mig min kompis Naomi på fest i Marais. Det ska bli riktigt trevligt!

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.