Paris

Paris Black & White

 

 

Jag förstår varför det är enkelt att spela in filmer i Paris som utspelar sig för länge sedan. På många ställen ser det exakt likadant ut nu som det gjort i 100 år. Om det inte vore för lyftkranen samt trafikljusen i första bilden och bilen i andra bilden hade dessa två foton lika gärna ha tagits för 70-80 år sedan. Jag fotade dem i Jardin de Tuileries en av de dagar då ett molntäcke låg över Paris. Samtidigt tycker jag att de är lika vackra som de skulle varit om solen sken. 

 

Jag såg förresten att det är sommar i Paris nu. Jag skulle ljuga om jag påstod att jag inte är lite bitter över att jag missade det med knappt två veckor och just nu är jag så sugen på att boka en resa igen i juni. Det enda som hindrar mig är priset. Det börjar bli dyrt att flyga nu.

 
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.