C'est la vie

Paris Black & White

 

 

Fyra bilder av Paris på olika platser. Känner ni igen några av dem? Hade det inte varit för bilarna, människorna och vägskyltarna så hade fotona lika gärna kunnat vara tagna för 60 år sedan, eller mer. Mycket ser likadant ut. Husen, gatulyktorna, balkongerna. Paris kan vara fint även de dagar den visar sina allra gråaste sidor. Inte sant?

 

Min dag på jobbet gick förvånansvärt smärtfritt. Jag mådde inte dåligt direkt, men jag känner samtidigt att jag fortfarande har en infektion i kroppen. Jag blir lätt anfådd, halsen känns rosslig och jag känner mig trött. Därför blev det en lugn hemmakväll denna fredag. Jag lagade en riktigt god middag (faktiskt något av det godaste jag gjort, såklart minns jag knappt hur jag gjorde), tog en lång varm dusch och nu sitter jag i sängen i pyjamas och ska se lite av en serie innan jag lägger mig.

 

Gud så skönt med helg!

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.