C'est la vie

Paris and New Design

 
Jag har en ny design på bloggen och passade då på att lägga in bilderna i ett större format. Vad tycks? jag tyckte att det var passande nu när det kommer komma en massa bilder från Paris. 
 
För övrigt har jag lite svårt att ta in att jag faktiskt är här. Det var inte förrän vi började gå in för landning igår och jag såg Paris från ovan som det gick upp för mig. Då började alla känslorna komma och jag kunde liksom inte sluta le. Samtidigt kände jag mig överväldigad av tanken på att jag snart skulle landa i vad som var min hemstad för ett halvår sedan. 
 
Jag är i Paris igen. Hur knäppt är inte det? Här är utsikten från där jag bor. I slutet av gatan ser ni Jardin des Tuileries och lite längre upp till vänster ligger Louvren. Ja, Natalie bor minst sagt mitt i smeten. 
 
 
 
0

0 kommentarer

  • Emelie - Lever drömmen i Paris!

    Vilken jäkla PANG-lägenhet hon fått tag i! Hur hittar man en sådan?! Eller kanske frågan borde vara, hur har man RÅD med en sådan? Kan säga detsamma om designen, förresten, jättefin!… Men texten förstorades med bilderna och det ser lite överstort ut, å min sida… Men kanske bara är jag?

  • Eva

    Oj, vilken snygg design, ren och fin, härligt med stora bilder! Ska bli spännande att se dina nya Parisbilder och att läsa om hur du har det där. Bon vacances!

  • Malena

    Mycket snygg design, högsta betyg! Ska bli spännande att se och läsa om ditt liv som gäst i Paris 😊 Ha det så himla härligt i den himla härliga staden! Finns du på instagram? /Malena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.