Paris

Parce que la vie est trop courte

 

 

Efter regn kommer solsken, som de säger. Det stämmer verkligen in på denna helgen. Tre dagar med regn och grå himmel började bli lite tröttsamt, men så kom idag solen fram. Jag skulle egentligen ha följt med till en väns föräldrars hem ikväll för påskmiddag med hans familj, men jag bestämde mig till slut för att stanna i Paris. Det är mitt sista dygn här och jag vill passa på att ta vara på tiden jag har kvar. Så jag lånar mina vänners lägenhet i natt, med den här vackra utsikten från köksfönstret. Det där ljuset alltså. Det som visar sig på våren här och ger en extra gnutta energi. Hur vackert är det inte?

 

Nu ska jag ut och hitta något lämpligt brasserie och äta någonting gott till middag. Egentligen har jag redan spenderat alldeles för mycket pengar, men man lever ju bara en gång och la vie est trop courte. Jag får leva på gröt och pasta resten av månaden.

 

 

Ps, Tydligen funkar inte Instagram-länken och jag vet inte varför, men jag heter christines_stories där. Så vet ni det som vill följa mig på Instagram.

 

 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.