Vardagslyx

Pancakes

 

 

Dagens frunch: American pancakes. Smoothie och knäckemacka med parmaskinka, keso och tomat. Nu står jag mig till i eftermiddag. Planerna för idag är att ta det relativt lugnt. Jag tänkte ta igen lite serier, rensa kläder (jag har alldeles för mycket som knappt använts alls, funderar på att sälja på Tradera), läsa och vila. Det gick från 20 grader till 10 grader på en natt. Det står att ”verklighetskänslan” är 6 grader. Brr! Det känns med andra ord inte särskilt lockande att gå ut, men en promenad får jag nog ändå ta. 

 

Vad hittar ni på idag kära läsare? Jobb, lediga eller lite krassliga som jag?

 

 

0

0 kommentarer

 • annasarah

  Jag har också rensat ut och säljer på tradera/ger bort på myrorna. Jätteskönt när man samlat på sig alldelse för mycket. 😊 Idag inte mycket håller på fixa med uthyrning & ställt in en kompisdejt till förmån för mig själv. känner att jag börjar bli lite dålig.

 • Bella

  Fy vad gott det låter 😊 Nej, lite varm frukost kan verkligen inte skada i detta ruggvädret! Inte ens hunden ville ut och gå i går morse…

 • Christine&Paris

  Ja det ligger ju bara där och skräpar annars! Hoppas du inte blev sjuk! Viktigt att ta sig tid för att vila denna tiden på året 😊 Kram

 • Christine&Paris

  Jag kan tänka mig! Beundrar alla som orka jobba på natten. Jag har gjort det en gång, kändes så märkligt 😊 Vad var det nu du jobbade med? Sjuksköterska? (jag har pinsamt dåligt minne)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.