Shopping

Over my dead body

 

 

Jag har letat efter ett par svarta jeans i en hel evighet. Ja det skulle mycket väl kunna vara hela mitt liv för det känns som jag aldrig haft ett par riktigt snygga svarta jeans. Jag höll på att ge upp när jag idag spontant gick in på Citadium efetr jobbet. De säljer Cheap Monday där och jag tog första bästa par med mig in i provrummet. De satt perfekt. Visst kostar de lite mer (55 euro) än i Sverige men eftersom jag betalade med mitt svenska kort lär det inte vara en så stor skillnad i slutändan. Sedan måste jag ju stödja mitt lands ekonomi nu när jag bor utanför Sveriges gränser.

 

Jag är så himla nöjd!

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.