Paris

Oui oui, tu me manques, c’est sûr

 

 

Vet ni, jag börjar få Paris-abstinens nu. Jag kan komma på mig själv att dagdrömma om att gå på gatorna i 17:e och kisa upp mot soldränkta fasader med vackra balkonger. Jag saknar mina vänner så mycket och längtar efter att träffa dem och dricka vin på en uteservering en ljum vårkväll. Ni vet, vin som kostar 4 euro glaset. Jag är riktigt nära att boka flygbiljetter. Jag ska bara bestämma mig för när jag ska åka dit.

 

Idag tittade solen fram här i söder. Woho! Tänk vad lite solsken kan göra med sinnet? Genast kände jag mig gladare och piggare. Min måndag flöt på utan några större problem, men jag jobbade till rätt sent så jag hann inte till gymmet som jag hade tänkt. Det fick bli ett litet träningspass hemma i stället vilket väl är bättre än ingenting. Nu ska jag in i duschen och sedan se klart på Orange is the new black medan jag viker tvätt. Och sedan sova och drömma lite mer om de där parisiska fasaderna och det goda franska vinet.

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.