C'est la vie

One of the lucky ones


De neon-korallfärgade shortsen har jag även i svart, som ni ser.

Nu sitter ni kontorsråttor i Sverige på jobbet, medans jag sitter här framför datorn och slappar. Jag har dessutom fått sovmorgon. Annandag Pingst är fortfarande en röd dag i Frankrike så idag jobbar inte jag. Däremot är det många företag som väljer att hålla öppet idag ändå i Frankrike, så många fransmän tvingas jobba idag ändå. Mina tankar går ut till dem för de har ju bara haft sådär 5 röda dagar redan i maj. Courage!!!

Nu ska jag snart ut och springa en runda i parken. Det är lite kallare idag men det är bara skönt så jag slipper svettas ihjäl när jag springer. Resten av dagen ska jag läsa, äta mina macarons som jag köpte i fredags men inte hunnit äta, städa och kolla upp tåg och hotell inför semestern i augusti.

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.