C'est la vie

Once upon a time when the sun used to shine

 

 

Himlen är grå och taken är blöta från regnet. Med andra ord är det en sådan måndag då man bara vill ligga under täcket hela dagen. Det har dock inte jag tid med. Nu ska jag i stället iväg och träffa Linda för en kaffe på hennes lunch-rast, och senare har jag en massa att göra innan ikväll då jag ska jobba som värdinna på en stor middag/priscermoni.

 

Bilderna är från i helgen. Då sken solen. Tyvärr är vintern ofta så i Paris. Regnig och fuktig så fort inte solen skiner. Jag föredrar snö alla gånger!

 

Hur har ni det i Sverige? Skottar ni snö för fullt och fryser genom raggsockarna?

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.