Outfits

Once in a lifetime

 

 

Jag är ganska bra på att rea-fynda. Det känns som att det är en av mina (få) dolda talanger. Jag köpte ett par chinos på Mango i somras och betalade runt 15 euro för dem, om jag inte minns fel. Skorna är köpta på en ”stock”, alltså typ outlet. Man hittar mycket sådant här i Paris. Skärpet är också köpt på rea. Gud, vad jag har SPARAT genom att köpa de plaggen.

 

Jag brukar inte lägga upp outfitbilder på bloggen, men här får ni en ändå som Stina tog på mig utanför Emporia förra veckan. Byxor och sjal från Mango, ballerinaskor från André, jacka och brillor från H&M, skärp från MQ och väska från WERA. Ja, kläder helt enkelt.

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.