Weekend

Old friends, Pilates poses and a lazy Saturday morning

 

 

Två bilder, men från olika dagar och tillfällen. Första är från i torsdags när jag bjöd över min kompis Fanny på middag. Vi fixade ihop lite tacos och snackade skit. Hon och jag har känt varandra i 26 år. Helt galet länge! Egentligen lever vi helt olika liv, hon i ett mysigt familjeliv och jag singelliv. Samtidigt uppskattar jag verkligen vår vänskap för den är så enkel, avslappnad och avskalad. Mycket för att hon är sådan som person, och en så himla fin vän. Vi kan skämta med varandra och skratta åt saker som nog ingen annan skulle förstå. Dessutom är hon en vacker människa både på insidan och utsidan, och det beundrar jag.

 

Igår kom jag hem trött och redo för att lägga mig på soffan, men så fick jag ett ryck när jag av en slump kom in på Cecilia Blankens blogg (som för övrigt verkar vara en himla söt och sympatisk person) och läste det här inlägget. Helt plötsligt hade jag dragit fram yogamattan och försökte mig på diverse komplicerade pilatesövningar. Jag förstår inte hur vissa kan vara så viga så de utan problem vrider sina ben och armar i omöjliga positioner?! Jag såg nog rätt så rolig ut och var väldigt tacksam över att inte ha någon insyn utifrån. Fast det var nog bra övningar, för idag har jag lite träningsvärk.

 

 

Det är tråkigt väder i Malmö idag, så jag passar på att tvätta. Nu ska jag däremot äta en sen frukost och se på film. Ibland är det så himla skönt att inte boka upp sig på helgen. Jag älskar att ta det som det kommer och göra exakt det jag känner för. Som typ, ingenting.

 

0

0 kommentarer

  • Jovi

    Söker efter tips om Nice här hos dig eftersom jag tokälskar din blogg med alla franska inslag och har haft bra hjälp av dina texter o bilder vid tidigare resa till Paris. Hittar en text om att du ska skriva en liten guide till Nice (sept-14) men sen kör jag fast…finns det någon sån?

  • Christine&OtherSweetStories

    Hej Jovi! Tac för din kommentar! Förlåt för ett så sent svar. Jag gick genom alla gamla kommentarer nu och såg detta. Jag har inte gjort någon Nice-guide tyvärr, men kanske vor det någonting. Kanske har du redan varit där nu?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.