C'est la vie

Office scandals

 

 

På jobbet idag kom min kollega Mark fram till mig och bara ”jag hörde att du var lite tispy i fredags”. Haha! Han var inte på festen så han fick höra allt i efterhand. Jag fyllde i hålen sedan, så att säga. Varför händer det alltid skandaler eller smaskiga saker på jobbfester? Nu hände inget speciellt denna gången, men däremot var det en och annat mindre nykter snubbe som limmade på de kvinnliga festdeltagarna. Plus att vissa verkar flörta hejvilt med varandra.

 

Det sprids alla möjliga rykten på mitt jobb ska ni veta. Tydligen har jag och en annan kollega ett hemligt förhållande. Det stämmer ju såklart inte. Eller? Nej, jag skojar. Det är min kollega Ea som är övertygad om detta. Vi driver med varandra ganska mycket. Danskar är för övrigt lite mer sådär, rakt på, än svenskar är. De bryr sig inte så mycket om politiskt korrekthet och har en skön självdistans som gör dem så himla lätta att prata med. Jag behöver inte bita mig i tungan så som jag ibland känner att jag måste göra i Sverige. Så att man inte trampar någon på tårna eller får någon att känna sig kränkt, typ. Jag gillar danskar mer och mer. De är sjukt roliga.

 

Ikväll har jag varit hemma hos Sophia. Jag hade egentligen tänkt träna efter jobbet, men var redan trött och hungrig när hon ringde mig och frågade om jag ville komma och äta hos henne. Jag tar gymmet i morgon i stället. Nu ska jag hem och sova. Jag längtar efter en dusch och min säng.

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.