C'est la vie

Och hon har glitter i sitt hår

 

 

 

Min kompis Laurent la upp den här bilden på mig på Facebook. Det är från Lucia-konserten i lördags kväll. Jag tyckte den var så fin så den fick komma upp på bloggen också. Jag var jättetrött här och kände inte alls för att sjunga i 1,5 timme men konserten gick bra ändå. Vi fick så många applåder, det var riktigt kul!

 

Ikväll är det afterwork med ett gäng vänner. Det blir sista gången jag träffar vissa av dem detta året. Några stannar i Paris, andra åker till sina hemländer, vissa kan inte åka hem för att det är för långt och firar på annat håll och sedan finns det ju parisare som åker till sina familjer i andra delar av Frankrike. Själv ska jag som sagt flyga till Sverige på onsdag. Det ska bli så mysigt att träffa vänner och familj igen.

 

 

 
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.