C'est la vie

Nya tag

 

 

Efter en vecka med väldigt (alltså VÄLDIGT) dålig kost, har jag bestämt mig för att dra ner på det onyttiga. Inte för att jag på något sätt behöver gå ner i vikt, snarare tvärtom, men för att jag utvecklat en ganska ohälsosamt beroende av socker. Dåligt socker. Hela veckan har jag ätit kakor, bullar, snacks, choklad och alldeles för sena middagar (igår åt vi kl 23 vilket resulterade i att jag låg vaken en timme med magknip när vi gått och lagt oss). Sedan småätande och för många tuggummin (vilket inte alls är bra för magen). Min buk var så svullen igår så jag nästan blev orolig att jag var gravid i femte månaden. Det känns lite oroväckande.

 

Så med en mättande och energirik frukost började jag min söndag. Sedan skypade jag lite med pappa, som satt på jobbet. Han och Ewa bor som sagt i Förenade Arabemiraten och där jobbar man söndagar men är ledig fredagar. Han hälsade att de har runt 40 grader just nu. Jisses!

 

Nu ska jag ut och njuta av en solig dag med normala temperaturer. Sommaren har äntligen kommit till Paris!

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.