Shopping

Ny kamera

 

 

Jag ville ju köpa en kamera igår, så under vår shoppingtur bestämde jag att nu skulle jag slå till. Först gick vi till Darty och fick hjälp av den mest inkompetenta säljaren. Hon var dryg och verkade inte veta ett smack om kameror. Linnéa blev så irriterad över det så hon gick fram till en annan säljare sen och sa att vi blivit betjänade av den sämsta säljaren hon stött på att att ”nu ska vi gå till Fnac i stället”. Haha, precis vad min mamma skulle gjort! Gud vad jag skrattade åt det. Alltså älskar den människan!

 

Efter mycket väntande på Fnac och en riktigt bra (men helt okarismatisk) och ärlig säljare senare så bestämde jag mig för att skrota min idé med Nokia 1, som tydligen inte alls är värd sitt pris. Linnéa var så gullig och kom med råd och tips, plus att hon hade världens tålamod. Till slut blev det en Canon igen. Denna gången en vit PowerShot s110. Jag hade ju en Ixus tidigare och jag vet att jag alltid varit nöjd med Canon. Den här är snäppet vassare och har fler funktioner än Ixus. Jag är väldigt nöjd med mitt köp.

 

Nu ska här fotas som aldrig förr!

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.