C'est la vie

Nothing in comparison

 

 

 

Även om jag vant mig nu med att pendla mellan Malmö och Köpenhamn så finns det dagar då jag önskar att min arbetsplats inte låg på andra sidan sundet. Idag var det så. Det regnade när jag gick till jobbet och regnade när jag gick från jobbet. För att toppa det så satt ett godståg fast på bron så tåget kunde inte köra över. Jag blev först strandad på flygplatsen i en halvtimme och fick sedan tryckas på ett fullsmockat tåg för att slutligen komma hem sådär 2,5 timme efter att jag gick från kontoret. Fast så har jag ju också bott på metrolinje 13 i Paris. Detta var ingenting i jämförelse. Jag hade till och med någonting att hålla mig i och slapp stå och lukta i någons armhåla. Man får vara tacksam för det lilla.

 

Nu har jag duschat, ätit middag och sitter med lite kvällsjobb. Jag ska presentera marknadsplanen 2015 för Sverige i morgon så jag måste bli klar med den. Någon annan än jag som inte tycker om att prata inför folk? Alltså, jag pratar gärna, men att göra det inför en hel sälj- och marknadsavdelning på typ 25-30 personer ger mig typ stressutslag. Då blir jag skitnervös! 

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.