C'est la vie

Not quite yet

 

 

Igår kväll var vi på middag hos min pojkväns föräldrar. Vi skulle fira Oscar som såg livets ljus för en månad sedan och hans pappa som nyligen fyllde 34 år. Självklart drogs champagnen fram. Oscar fick bröstmjölk i stället. Han är så söt så jag nästan skulle vilja ha en själv, med betoning på nästan. Bebisar är söta men jag trivs ganska bra som det är nu ett tag till. Det här med att spy i fyra månader, sova i skift och lägga all min energi på en liten människa lockar inte just nu. 

 

Vi kom hem ganska sent igår kväll så idag efter jobbet ser jag fram emot en lugn kväll hemma. Att börja veckan med sena kvällar, försovning och sömnbrist är ingen hit. Jag måste komma i ”zen”.

 

 
0

0 kommentarer

  • Elin

    Kan trösta dig med att den dagen det är dags så kan man slippa spyandet. Jag har inte kräkts en enda gång! Och bara mått yttepyttelite illa om morgonen ett par veckor. Och då är ändå risken för illamående större under tvillinggraviditeter! 😊 Men det där men sömnen/icke sömnen får jag uttala mig om om ett halvår, hehe 😉

  • Christine&Paris

    Hehe, jo det är väl individuellt antar jag. Vissa mår ju hur bra som helst medan andra mår skit. Men hur som helst tror jag att jag väntar med ungar något år eller två 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.