C'est la vie

Not according to plans

 

 

Jag hade trevliga planer ikväll och skulle iväg till en bar i 10:e för att fira en vän som nyligen fyllde 30 år. I stället sitter jag här i sängen och tycker synd om mig själv. På grund av all stress de senaste veckorna har jag fått en riktigt obehaglig magkatarr som malt på sedan i morse. Om jag inte vill spendera hela lördagen med att må skit så är vin är out of the question för tillfället. I stället för att stressa ut igen efter en vecka med för lite sömn och för mycket jobb, är antagligen det bästa just nu att vila.

 

Så jag ska byta om till pyjamas, fortsätta plöja genom andra säsongen av Hart of Dixie och försöka lista ut hur min nya fotoskrivare fungerar. Jag fick den i julklapp av C men tog en snabb titt i manualen och tänkte ”oh my lord”. Komplicerat är bara förnamnet. En fin present är det i alla fall och nu får jag en chans att faktiskt skriva ut några av alla tusentals bilder på min interna och externa hårddisk.

 

 

 
0

0 kommentarer

  • Madeleine

    Usch vad jobbigt! Bra att du vilar. Oftast är man ju dessutom helt slut efter arbetsveckan också. Jag får väldigt lätt magkatarr. Har tyvärr inga goda råd att ge ang mat och dryck tex som hjälper. Det är bara att slå ner på takten och vänta ut det. Hoppas du ska må bättre snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.