C'est la vie

Nice to know you’re out there

 

 

Vad roligt att flera nya läsare gjort sig till känna på det förra inlägget! Ni är en hel del som kikar in här varje dag och jag vet så lite om de flesta av er. Det är ju ett par hundra läsare som aldrig kommenterar. Självklart är det inget måste att lämna avtryck för jag vet själv att jag inte alltid kommenterar alla bloggar jag läser. Det är ju bättre att skriva någonting när man har en konkret tanke, åsikt eller fråga än att skriva någonting meningslöst bara för sakens skull eller för att locka läsare till sin egen blogg (spamkommentarer och meningar som ”hej hur mår du idag? följa mig gärna på bloglovin ;)” när man precis skrivit att man haft en värdelös dag, är ju bara så tröttsamt). Däremot tycker jag ju att det är så kul när ni väl skriver någonting och uppskattar verkligen era kommentarer! Jag försöker dessutom bli bättre på att svara på era kommentarer direkt i kommentarsfältet, även om tiden ibland inte räcker till pga livet, jobb, vänner etc.

 

Hur som helst. Jag är så glad att den här veckan snart är över för just nu känns det som luften håller på att gå ur mig. Jag har ingen energi alls och känner mig så himla less på allting. Nu ska jag spendera resten av kvällen i sängen. Glass och två avsnitt av Svenska Hollywoodfruar står på schemat!

 

 
0

0 kommentarer

  • Klara

    Ja, jag är väl en av de hundra som ännu inte lämnat ett avtryck i form av en kommentar här på din blogg. Så nu är det dags! Tack för en underbart härlig och varm blogg. Brukar kika in här med jämna mellanrum för att drömma mig bort lite. Alltid lika mysigt att läsa om Paris. Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.