Nice

Nice is Nice

 

 

Här kommer lite blandade bilder från Nice. Jag har fotograferat en hel del och tänkte dela upp det i lite olika delar. Inte för att jag är en expert på Nice, men jag har några saker jag vill tipsa er om. En miniguide baserad på det jag sett, hört och ställen jag besökte när jag var där. Det kommer!

 

Gud vad tiden går fort alltså. Jag har suttit på förmiddagen och jobbat med saker på datorn. En massa mail och annat jag skjutit upp. Nu måste jag klä på mig, äta lunch och gå ut i solen. Det gäller att passa på medan det fortfarande är såhär fint väder. Snart sitter vi där och huttrar framför elementet och förbannar den lång vintern som aldrig vill ta slut.

 

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.