Beauty

NEW HAIRCUT

 

 
Jag gick in till en frisör på vägen hem från jobbet igår och frågade när de hade tid för en klippning. Vi har tid nu, sa hon då. Resultatet blev en kort page, som ni ser. Jag gillar det och tycker det är så skönt att äntligen få lite volym och kunna styla det utan att det innebär att sätta upp det i en tofs. Mitt ansikte är ganska smalt och när jag har långt hår smalnar det av ännu mer. Nu känner jag mig lite rundare och fylligare i ansiktet. C tyckte det var jättefint och sa ungefär fyra gånger igår kväll att jag var ”très belle”. Även det hjälpte mot mitt måndags-depp.
 
Jag känner mig som en ny snygg människa!
 
 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.