C'est la vie

Nej det är ingen vanlig dag…

 

 

Idag blir jag ett år äldre. 29 år rättare sagt. Tänk att jag för 10 år sedan trodde att jag skulle ha två barn vid det här laget, bo i Sverige i hus och vara gift. Hahaha! Ja, herregud. Jag är inte där riktigt än och vill nog vänta ett par år till innan jag börjar ploppa ut ungar, men det är klart att det såhär på äldre dar (ja det är väl nu man börjar säga ”det var bättre förr”?, vilket jag i och för sig redan säger) blir mer påtagligt att tiden går. Fast jag måste erkänna att det är balsam för själen när jag berättar min ålder och folk tror att jag är 24 år. Så länge det inte är tvärtom så är jag nöjd. ”Va, är du 29? Jag hade trott MINST 35!”. Fy farao!

 

Christophe överraskade mig med bakelser, ljus och blommor (fantamej första gången på 3 år och 9 månader som han köper blommor till mig!). Himla fint det. Nu kom han precis med brunch sängen. Han gjorde till och med en smoothie som faktiskt var riktigt god. Jag är ganska bortskämd redan med andra ord.

 

Jag vet inte riktigt vad vi ska idag men det är i alla fall fint väder ute. Dessutom är det röd dag i Frankrike. Tänk er, jag jobbar aldrig på min födelsedag så länge jag bor i Frankrike!

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.