C'est la vie

När katten är borta…

 

Bild från i torsdags. Tyvärr kommer en av de två snyggingarna till vänster om mig på bilden saknas ikväll.

 

Christophe är och äter middag hos sina föräldrar ikväll. PF (= PojkvänsFritt) med andra ord. Därför tar jag tillfället i akt och bjuder hem tjejkompisarna för drinkar och poker. De kommer vid nio. Om inte tröttheten slår till senare drar vi nog vidare till en bar efteråt men eftersom jag ska upp tidigt i morgon för att åka till simhallen blir det ingen sen kväll. Förhoppningsvis kommer jag lyckas stå emot grupptrycket, det vill säga.

 

Nu ska jag ta en dusch, äta lite sushi till middag och titta på ett avsnitt av New Girl. Älskar den serien!

 

Jag hoppas ni fina läsare får en fin kväll 🙂

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.