Weekend

My weekend in five pictures

 

 

Instagram-bilder i dålig kvalitet får beskriva min helg, som bestått av fest, träning, fest, fransk brunch. I princip. I fredags var jag ute med kollegorna, och upptäckte att martini blanco faktiskt är riktigt gott. För gott. Efter halva lördagen i sängen drog jag och tränade. Det var skönt och välbehövt. Efter det åkte jag och mötte upp med några vänner. Det var tänkt som en relativt lugn kväll, och började med drinkar på Le Pub St Germain (riktigt mysigt ställe, rekommenderas!), men slutade med dans till tre på morgonen på en liten klubb vid Mabillon. Nästa morgon brunch the French style på ett bageri i Neuilly.

 

För att summera upp så var det en väldigt rolig helg, men jag är ju inte 20 år längre så jag var minst sagt död igår. Min måndag var dessutom väldigt lång med mycket jobb. Alltså får det bli återhämtning och vila de närmsta tre (eh, bättre än ingenting?) dagarna. 

 

Som tur är så får vi ju en extra dag ledigt denna veckan så jag jobbar bara två dagar till innan jag är ledig igen. Dessutom har jag två vänner på besök i veckan och de ser jag fram emot att träffa, plus att den här amerikanskan flyttar till Paris på onsdag och ska hänga här i några månader.

 

I’m SO looking forward to seeing you Erin!!

 

Nu ska jag betala räkningar och äta lite glass.

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.