C'est la vie

Merci beaucoup!

 

Jag gick in på en av mina nyupptäckta bloggar och såg då ett foto jag kände igen. Efter ungefär en sekund inser jag att det är mitt egna foto jag sitter och tittar på. Sedan börjar jag läsa texten och upptäcker att den här personen har skrivit de mest finaste orden om mig. Jag blev alldeles rörd.

 
Om ni går in här får ni läsa det fina inlägget som söta Erin skrivit. Sedan tycker jag ni ska skrolla ner i hennes blogg för den är precis så som en blogg ska vara. Personliga tankar, välskrivna och fyndiga texter, roliga anekdoter som får dig att skratta och fina bilder att titta på.
 
Thank you Erin for your kind words. You truly made my ordinary wednesday much better!
 
Now I’m off for drinks with my friend Katrin.
 
Bonne soirée (ou journée) à tous!
 
 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.