My Sweden

ME ♥ SWEDEN

 

 

Innan helgen i London blir det en kort visit i landet Svea. Det blir bara tre dagar i Malmö den här gången och ärligt talat känner jag mig lite stressad redan. Det är så mycket som ska hinnas med och tyvärr har dygnet bara 24 timmar. Jag får göra det bästa av det helt enkelt. Jag hoppas på fint glassväder så att jag får njuta av äkta svensk försommar (i Malmö finns det faktiskt en chans att det är varmt redan då), och att mamma laddar upp kylen med god svensk frukostmat. 

 

Den här veckan är minst sagt trevlig eftersom den innehåller två fredagar. Jag har laddat upp måndagen med frukost i sängen och Nyhetsmorgon-klipp. Nu ska jag dock dra iväg till jobbet!

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.