Outfits

Me, Myself & My new Glasses

 

 

Jag är lite ovan vid det här med att bära glasögon, men försöker ändå vänja mig vid det. Hur som helst ser ni här hur mina nya brillor ser ut på. Tillsammans med kläderna ser jag ju minst sagt ut som om jag går i en engelsk flickskola, haha. Jag kände mig så fin i måndags så jag tänkte att det kunde vara bra att ta ett kort för de där dagarna när inspirationen tryter och jag står där med halva garderoben utriven för att ”jag inte har någonting att ha påååå mig”. Då kikar jag in på bloggen, och se där, det här tar jag. Kanske borde jag sätta ihop ett program som hon har i filmen Clueless? Där man kan matcha ihop sina kläder på datorn? Det vore något för trötta måndagsmorgnar. 

 

Kjolen kommer från franska märket Oxyde, vars butik ni hittar i Marais och som ni med fördel besöker under rean i juli eller januari. Det är inte särskilt billigt, men de har rätt så fina grejer. Jag köpte ju såklart min kjol på… ja just det, rea.

 

Jag hade bestämt att träna med Fanny nu på förmiddagen, men hon var tvungen att byta jobbpass från kväll till morgon. Nu regnar det och jag känner mig riktigt omanad att dra till gymmet. Det är lättare när jag har sällskap för då blir jag mer motiverad. Nej, jag får nog gå dit ändå. Det är ju alltid så skönt efteråt och så kan jag göra något kul i eftermiddag med gott samvete.

 

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.