C'est la vie

Maybe baby

 

 

I morgon är det äntligen fredag. Det ska bli så skönt. Idag var en seg dag men en vardagslyxig långlunch med kollegorna höjde humöret rejält. Jag skrattade så himla mycket. Mina kollegor är helt underbara! Det enda som känns lite trist är att Laura slutade idag. Hon ska iväg på nya äventyr och även om jag önskar henne all lycka till, så kommer jag sakna henne ganska mycket. Hon och jag har haft så roligt ihop. Mais c’est la vie, et on reste amies.

 

Förresten så funderar jag på att belöna mig med en ny väska till helgen. Jag har mest spenderat pengar på mat sedan lönen trillade in på kontot, och sedan kan man lägga till att jag varit sjuk i 1,5 vecka. Kanske kan jag förtjäna någonting nytt och lyxigt? Den här svarta skönheten från & Other Stories ligger pyrt till. Jag ska nog gå tillbaka till butiken på rue St Honoré i morgon efter jobbet och klämma lite mer på den.

Maybe baby, will it be mine.

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.