Paris

Market Goods

 

 

Nog för att svenska matbutiker har ett bra grönsaks- och fruktutbud, men det är någonting speciellt med att gå till marknaden för att köpa frukt och grönt. När man får tomaterna i papperspåsar i stället för tråkiga plastpåsar (som dessutom är riktiga miljöbovar) och grönsakshandlaren vet att jag vill ha mina bananer lite gröna. Jag har flera grönsakshandlare vid mig och när man går förbi dem hälsar de alltid glatt och frågar hur jag mår. Det tycker jag är lite mysigt. Dessutom är det mesta närodlat vilket såklart känns bättre. Jag är inte den som köper allt ekologiskt och då känns det bättre att köpa tomater som i alla fall kommer härifrån.

 

Nu ska jag äta en god helgfrukost och titta på senaste Hart of Dixie

Jag älskar lördagar!

 

 

 
0

0 kommentarer

  • Jessica

    Hej Christine! Vill först bara säga superbra blogg du har,sen har jag lite frågor. Jag och min kompis ska till Paris för första gången nästa torsdag och jag undrar vad är smidigaste sättet att ta sig från CDG airport in till paris city och hur mycket det brukar kosta. Sen undrar jag om du har handlat nåt på Primark i Paris och hur va det isf? Tack på förhand 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.