C'est la vie

Mamma och Paris

Jag kom hem för en timme sedan efter att ha varit på kontoret i 11,5 timmar. Men det är i alla fall roligt det jag gör. Och att jobba samtidigt som man äter lax-snittar och smuttar på gott vin är ju inte helt fel. Om man säger så. Nu sitter jag i sängen och lyssnar på Lana Del Rey. Jag har upptäckt henne tack vare Natalie. Riktigt härlig röst och musik. Men jag ska strax släcka dator och lampa. Gud så skönt det ska bli att sova!

Förresten, ni som är så smarta och fantasifulla (det är vad jag hoppas på i alla fall) kanske kan hjälpa mig med en sak? Jag har köpt en flygbiljett åt min mamma i födelsedagspresent, vilken är en weekendresa till Paris. Hon ska komma i maj men fyller år först i juni, så jag kan inte ge det på hennes födelsedag. Jag vill såklart berätta det på ett roligt sätt. Presenten är både från mig och mina syskon.
Har ni någon idé?

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.